07.03.2024

Camilerde Kur’an Öğretimi Programı Koordinatör Öğreticiler Semineri Yapıldı.

Başkanlığımızca yürütülen Camilerde Kur'an Öğretimi Programını geniş kitlelere ulaştırarak toplumun tüm kesimlerinin etkin bir şekilde yararlanmasını sağlamak, alanda çalışan personelin görev heyecanını ve hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla planlanan “Camilerde Kur’an Öğretimi Programı Koordinatör Öğreticiler Semineri” yapıldı.

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide AKBULUT’un açılış konuşmalarını yaptığı seminer programına,  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali ERBAŞ katılım sağlayarak konuşmalarını gerçekleştirdi.Alanda görev yapan ve 81 ilden katılım sağlayan koordinatör öğreticilere yönelik hazırlanan “Camilerde Kur’an Öğretimi Programı Koordinatör Öğreticiler Semineri” 5-7 Mart 2023 tarihleri arasında yapıldı.